pan-xiaozhen-543981-unsplash

VVS arbejde

Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet.

Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, pumper installeres, badeværelser forskønnes så er vi klar til opgaven.

Læs mere
rawpixel-1053187-unsplash

Ejendomsservice

Med Blikkenslagerfirmaet Christiansen & Andersen som fast partner, er jeres ejendom i de bedste hænder. Vi har mange års erfaring med ejendomsservice hos en lang række forskellige kunder.
Med en fast aftale får vi et godt kendskab til jeres installationer. Det sikrer, at vi er på forkant, og at skader opdages, før de udvikler sig til store udgifter.

Læs mere
jared-rice-408402-unsplash

Badeværelser

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

Vores erfaring og VVS-autorisation gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

Læs mere
sort_tag

Blikarbejde

Hos Blikkenslagerfirmaet Christiansen & Andersen har vi både fokus på funktion og æstetik. Det er særligt vigtigt, når der arbejdes med materialer som zink og kobber.

Vi løser alle typer opgaver, små som store. Fra udskiftning af tagrender til beklædning af kviste. Fra inddækning af skorstene til reparation af facadedækninger.

Læs mere
jouni-rajala-374132-unsplash

Rørlægning

Blikkenslagerfirmaet Christiansen & Andersen klarer alt indenfor rørlægning.
Vand, varme, sanitet og gas er kernen i vores forretning, hvor de bedste fagfolk sikrer, at du får den højeste kvalitet.
Skal faldstammer udskiftes, varmeanlæg renoveres, og rør skiftes i boligen, så klarer vi opgaven.

Læs mere
fancycrave-252342-unsplash (1)

Vedligeholdelse

Blikkenslagerfirmaet Christiansen & Andersen klarer alt indenfor vedligeholdelse af ejendomme og varmeanlæg til vandtanke m.m.

Tænk ikke mere på at vedligeholde og stå for udbedringer. Vi klarer det hele for dig, og sender dig løbende info omkring det arbejde der er udført.

Læs mere