Brdr. Dahl

Siden 1867 har Brødrene Dahl leveret materialer, viden og inspiration til VVS-branchen. Og målet har altid været at give kunder de bedste betingelser for at arbejde så effektivt som muligt og hjælpe med at udvikle slutkundens oplevelse.

AO

Stort varesortiment, god kundeservice og håndværkerbutikker der, hvor du som kunde er. Desuden er de kendt for at gøre en forskel med vores lokale kendskab, der kan spare dig både tid og penge.

Carl Ras

Carl Ras, en virksomhed med fokus på vores kunders hverdag og fremtid. Store som små kunder serviceres under mottoet: Hos Carl Ras går du ikke forgæves. Vi er professionelle, nysgerrige og samarbejdende – alt sammen gør det Carl Ras til en af Danmarks bedste arbejdspladser.

Navergruppen

Virksomheden har gennem 20 år været leverandør af godt håndværk og er vokset støt og roligt, til nu at være den største specialleverandør indenfor produkter i kobber og zink til tag og facade.

Varmecenteret

Er stiftet august 2005 med det formål at levere produkter direkte til VVS-Installatører i Danmark. På vores lager i Gryderup lagerføres et bredt program af mere end 7000+ radiatorer til Danmarks bedste priser. Alle vores ansatte er erfarne fagfolk som har direkte kendskab til radiatorbranchen.

Tryg garanti

Vi udsteder alle former for garantier inden for bygge- og anlægsbranchen og den ordreproducerende industri. Vi udsteder også garantier overfor offentlige myndigheder, herunder EU-direktoratet.

ID Bogholderi

Vort bogholderi varetages af Irene Damgaard fra ID Bogholderi