Jeg er fuldt tilfreds med mit nye badeværelse, og kunne ikke tænke mig at bruge andre end Bliktuden

Anders JustesenPrivatkunde

Toiletter findes der mange af. Det fandt jeg ud af da jeg fik talt med Bliktuden. De gav mig gode råd, også selvom jeg ikke brugte deres ydelser.

Anna Pedersenprivatkunde

Jeg ville ønske at jeg havde taget fat i Bliktuden tidligere. Jeg var gået igang med at lave nyt badeværelse, men ramte ind i problemer med rør. Gik på nettet og fandt Bliktuden, som kom samme dag og hjalp mig igennem mit rørproblem 🙂

Poul HansenVirksomhedskunde

Skal ikke bruge andre fremover, når jeg skal have hjælp til VVS. Så nemt kan det siges

Mads Toftegaard

Jeg skulle have skiftet mine vandrør i huset og de klarede bliktuden som en leg. Lige fra planlægning til udførsel klarede de til U.G.

Peter JensenPrivatkunde

Jeg må sige at jeg sjældent har været så tilfreds med en håndværker, som Bliktuden. De klarede at lave mit badeværelse og mit tag på det hus vi lige er flyttet ind i, og som skulle renoveres. Mange tak for det!

Claus AndersenPrivatkunde

Vores virksomhed skulle have nye toiletter, og jeg havde hørt fra en af mine kollegaer at der havde fået nyt badeværelse igennem Bliktuden. Og det var bestemt ikke et dumt valg!

John EriksenErhvervskunde

Mig og VVS, ikke en god cocktail. Jeg gik på nettet og fandt bliktuden og gav dem et ring. Det fortryder jeg ikke.!

Lone JørgensenHusejer

Kan godt finde ud af en del selv. Men når det kommer til at sætte noget med vand op, så står jeg af. Så er det godt jeg kunne ringe til Bliktuden. De var hurtigt var på pletten og fik klaret min håndvask og toilet.

Sandra HansenPrivatkunde

Vi bruger Bliktuden til ejendomsservice. De passer vores varmeanlæg og sørger for at vores lejere har rindende vand i deres haner. Super effektivt samarbejde.

Jack ChristensenVirksomhedskunde

Bliktuden er bare de bedste! Skulle ikke bekymre mig om noget, da vores toiletter skulle skiftes her på skolen. De planlagde så ingen børn skulle mangle toiletter. De var venlige og passede godt på vores børn på skolen imens arbejdet foregik. Tak Bliktuden!

Alex FrandsenSkoleinspektør

Så sprang vandøret i sommerhuset, og vi skyndte os på nettet hvor vi fandt Bliktuden. De kom 1.5 time efter og fik klaret rør og vand. Tak!

Minna SkagerupSommerhusejer

Din mening er vigtig for os!

Udfyld venligst formularen herunder for at sende den til os.

 

Indsend!